Categorie├źn
Libris

Waarom je eigen scheten soms niet zo erg stinken!

Waarom je eigen scheten soms niet zo erg stinken! 9789000391844
Koop online het boek Waarom je eigen scheten soms niet zo erg stinken!. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 12.50. Waarom je eigen scheten soms niet zo erg stinken! heeft EAN 9789000391844 en is geschreven door Esther Walraven.

Grappig, leerzaam en uitdagend non-fictieboek over voeding en je lijf

Waarom ruiken je eigen scheten (meestal) niet zo vies als die van een ander? Welk eten heeft je lijf allemaal nodig? Waarom ga je boeren als je prik drinkt? Hoe komt het dat je beter scoort als je net een banaan gegeten hebt? En waarom word je blij van chocolade?
WAAROM je eigen SCHETEN soms niet zo erg STINKEN! is een informatief en grappig boek over eten en je lijf voor nieuwsgierige kinderen vanaf 9 jaar. Meer dan vijftig verschillende onderwerpen worden op een toegankelijke en vlotte manier besproken. Je leert er niet alleen veel van, het is ook nog eens heerlijk om te lezen. Een boek om van te smullen!

Lees ook de andere non-fictieboeken van Esther Walraven:
Waarom achtbanen te gek zijn! en andere weetjes over hersenen en gedrag
Waarom je (meestal) gek bent op en andere weetjes over vriendschap, familie en liefde
Waarom jij van sterrenstof bent en andere weetjes over stofjes, proefjes en chemie
Waarom je voetafdruk groter is dan je schoenmaat en andere weetjes over natuur, klimaat en milieu

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.