Categorie├źn
Libris

Waar komen baby's vandaan?

Waar komen baby's vandaan? 9789044837674
Koop online het boek Waar komen baby's vandaan?. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 18.95. Waar komen baby's vandaan? heeft EAN 9789044837674 en is geschreven door Pauline Oud.

Ook kinderen hebben vaak kriebels in hun buik. Als ze hun eigen lichaam leren kennen, als ze voor het eerst verliefd worden, of als ze intimiteit en seksualiteit ontdekken. Dat is heel natuurlijk. Kriebels in je buik maakt al deze stappen bespreekbaar, met op maat gemaakte boeken voor verschillende leeftijden. Kinderen groeien op, en Kriebels in je buik groeit met hen mee. Wat een fijn gevoel.
Een heldere en interactieve eerste kennismaking met het lichaam, baby’s en voortplanting. De eerste seksuele voorlichting voor kinderen vanaf 3 jaar.
Noa wordt grote zus. Er zit een baby in haar mama’s buik. Maar hoe komt de baby in mama’s buik? Hoe groeit de baby? Wanneer komt de baby uit mama’s buik? En hoe gaat dat dan? Aan de hand van korte, herkenbare situatieschetsen en interessante weetjes worden alle vragen van kinderen beantwoord.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.