Categorieƫn
Libris

Waar is mijn kont?

Waar is mijn kont? 9789043934237
Koop online het boek Waar is mijn kont?. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 15.99. Waar is mijn kont? heeft EAN 9789043934237 en is geschreven door Daniel Frost.

Een spelletje ‘Waar is mijn kont?’ tovert gegarandeerd een lach op je gezicht. Het doel is om de voor- en achterkant van elk dier bij elkaar te zoeken. Maar laat je niet gek maken: de achterkant van een okapi ziet er heel anders uit dan de voorkant! Het is ook mogelijk om de dieren door elkaar te mixen en zo hilarische creaties te maken. Heb jij ooit gehoord van een ‘krokodilfant’ of een ‘pingbekdier’? Een perfect cadeau voor kinderen en een supervermakelijk spel voor jong en oud!

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.