Categorieën
Libris

Vos & zoon

Vos & zoon 9789021037127
Koop online het boek Vos & zoon. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 15.99. Vos & zoon heeft EAN 9789021037127 en is geschreven door Paddy Donnelly.

Met zijn prentenboek Vos & zoon trakteert Paddy Donnelly, bekend van Het meer dat verdwijnt, jonge kinderen op een kleurrijk en fantasievol spektakel. De sfeervolle illustraties van de Vlaams-Ierse schrijver-illustrator nodigen uit tot keer op keer bekijken.
Robbie helpt zijn vader Vos in zijn winkel. Vos is de beste staartenmaker ter wereld. Allerlei dieren komen naar zijn winkel om de mooiste staarten te laten maken. Er zijn staarten voor bruiloften, voor verjaardagen en zelfs voor de eerste schooldag. Robbie meet de klanten op voor de perfecte staart. En dat is niet altijd makkelijk!
Maar Robbie heeft er schoon genoeg van om dag in, dag uit dezelfde soort staarten te maken. Hij heeft een geweldig idee…
‘Wat een geweldig prentenboek van Paddy Donnelly! Het is een warm en kleurrijk verhaal over durven veranderen en out of the box denken.’
Mark Janssen, illustrator

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.