Categorieƫn
Libris

Voor altijd

Voor altijd 9789492995117
Koop online het boek Voor altijd. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 15.90. Voor altijd heeft EAN 9789492995117 en is geschreven door Peter Schreuder Goedheijt.

Voor Altijd
Peter Schreuder Goedheijt

Voor Altijd snijdt voor de jonge lezer, in de vorm van prachtig verstilde illustraties en een ontroerend verhaal, een van de grote thema’s van het leven aan: Hoe ga je om met het verlies van je meest geliefde?
Het verhaal gaat over Arthur die als kind droomt van verre ruimtereizen. Als hij groter groeit en op een dag verliefd wordt op Eva, besluiten ze samen een grote reis te maken, nee, geen ruimtereis!
Arthur houdt zo veel van zijn Eva dat hij zijn eerste liefde, de ruimtereizen, vergeet. Maar Eva wordt ziek, zij overlijdt plotseling en Arthur blijft alleen achter.
De prachtige, lucide illustraties vertellen in een verwonderende vorm hoe het Arthur lukt zijn verdriet een plek te geven.
Voor Altijd is een ontroerend verhaal over liefde en verdriet voor kinderen, maar ook volwassenen zullen ontroerd worden door de fraaie combinatie van beeld en tekst.
– De tekst en illustraties verbeelden hoe verdriet een plaats kan krijgen
– Herkenbaar thema, zonder dramatiek
48 pag. / geb.
Formaat 27 x 27 cm
Illustraties Peter Schreuder Goedheijt
ISBN 9789492995117
NUR 273
Peter Schreuder Goedheijt (Haarlem, 1959) heeft zijn master grafisch-typografisch ontwerpen behaald aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag. Hij vervolgde met een postgraduate industriĆ«le vormgeving aan hetzelfde instituut. Naast het product-ontwerpen en grafisch vormgeven worden er pop-up boeken door hem ontwikkeld. Hij werkte onder meer samen met Dick Bruna en Max Velthuijs. In 1988 ontving Peter de ‘Prijs Voor Het Beste Nederlandse Meubelontwerp’. Hij werkt als zelfstandig interieurontwerper en industrieel meubelontwerper voor de meubelindustrie en schrijft over filosofische onderwerpen.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.