Categorie├źn
Libris

Vlinderkind

Vlinderkind 9789021040509
Koop online het boek Vlinderkind. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 16.99. Vlinderkind heeft EAN 9789021040509 en is geschreven door Marc Majewski.

Vlinderkind is het schitterende prentenboekdebuut van auteur-illustrator Marc Majewski en vertelt het ontroerende verhaal van een kind dat zich graag verkleedt als vlinder. Dit boek, dat vertaald is door Gouden Griffel-winnaar Edward van de Vendel, gaat over creativiteit, jezelf zijn en familie.
De jonge hoofdpersoon in dit boek is gek op de stippen en patronen van vlinders, en draagt met veel plezier zelfgemaakte oranje vleugels en voelsprieten. Maar wanneer de andere kinderen er gemene grappen over maken en de vleugels kapotscheuren, trekt vlinderkind zich boos en verdrietig terug. Gelukkig is papa er en leert hij vlinderkind weer plezier te beleven aan de kleurrijke vleugels – en vooral om te blijven vliegen.
‘Een prachtig boek over de vrijheid om jezelf op een creatieve manier te uiten.’
Benji Davies, auteur-illustrator van o.a. De kleine walvis

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.