Categorieën
Libris

Van nerd naar ninja!

Van nerd naar ninja! 9789020674484
Koop online het boek Van nerd naar ninja!. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 10.00. Van nerd naar ninja! heeft EAN 9789020674484 en is geschreven door Anh Do.

Lukt het de onhandige Nelson om een echte ninja te worden?
Nelson Kane is onhandig, en helemaal niet cool. Maar dan komt hij er op zijn tiende verjaardag achter dat hij een ninja is, de allerlaatste ninja ter wereld. Én dat hij de enige is die zijn omgeving kan redden van een groot gevaar. Maar hoe kan hij nou de wereld redden als hij zelfs zijn eigen onderbroek nog achterstevoren aantrekt?! Gelukkig krijgt hij hulp van zijn neef Kenny en ook de uit vindingen van zijn oma helpen. Lukt het Nelson om van een onhandige nerd in een echte ninja te veranderen?
Van nerd naar ninja! is het eerste deel in de avontuurlijke Ninja Kid-serie van de Australische kinderboekenschrijver en komiek Anh Do. Het is een razendsnel, spannend én grappig boek vol geweldige personages. Kinderen lezen het in één adem uit.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.