Categorie├źn
Libris

Van de Noordpool naar Nairobi

Van de Noordpool naar Nairobi 9789047629405
Koop online het boek Van de Noordpool naar Nairobi. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 17.99. Van de Noordpool naar Nairobi heeft EAN 9789047629405 en is geschreven door Yannick van de Velde ; Bart van den Donker.

N.B. Met de aankoop van dit boek help je 150 m2 grond in Afrika vergroenen!
Isabelle moet morgen een spreekbeurt houden en haar beste vriend Laurens komt haar helpen. Dan horen ze opeens gegraaf en gerommel en steekt de mol Meneertje Santos zijn kop door de vloer omhoog. Hij is behoorlijk de weg kwijt: hij moet naar Nairobi! De kinderen en de mol besluiten elkaar te helpen en dat is het begin van een duizelingwekkend avontuur. Al gravend ontmoeten ze een ijsbeer die het te koud heeft, een struisvogel die last heeft van de extreme droogte, een regendansende kraanvogel en een stel apen die geen bananen lusten. Van de Noordpool naar Nairobi is een hilarisch klimaatboek voor kinderen vanaf zeven jaar. De boodschap is helder: we kunnen het tij nog keren. Het is nog niet te laat!

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.