Categorieƫn
Libris

Twee vechtende eekhoorntjes

Twee vechtende eekhoorntjes 9789025767341
Koop online het boek Twee vechtende eekhoorntjes. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 15.99. Twee vechtende eekhoorntjes heeft EAN 9789025767341 en is geschreven door Rachel Bright.

'Twee vechtende eekhoorntjes' is een grappig prentenboek met een wijze les: waarom ruziemaken als je ook samen kunt delen? De eekhoorntjes Eduard en Reinier zijn druk bezig hun wintervoorraad aan te leggen en hebben allebei hun oog laten vallen op de Ć”llerlaatste dennenappel in het bos. In het spannende gevecht dat volgt gaan de eekhoorntjes zelfs zo ver dat ze hun eigen leven in gevaar brengen om de dennenappel te bemachtigen. Dat kan nooit goed gaan… Voor kinderen vanaf 3 jaar.Schrijver Rachel Bright en illustrator Jim Field zijn het duo achter populaire prentenboeken als 'Laat maar los, Koala', 'De walvis wilde meer' en 'Wolfje wil naar huis'. Al hun dierenverhalen zijn prachtig om te zien, heerlijk op rijm en bevatten een wijze les.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.