Categorieën
Libris

Tot over je oren

Tot over je oren 9789083326436
Koop online het boek Tot over je oren. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 20.00. Tot over je oren heeft EAN 9789083326436 en is geschreven door Jasperina Roozendaal.

Lang leve de stiefmoeder! Omdat ze voor de liefde én voor zijn (of haar) kinderen kiest. Lastig? Soms. Maar stiefmoederen is veel meer dan dat. Geweldig. Grappig. Liefdevol. Het is een Wonderland en jij bent Alice. Maar er is genoeg houvast. Vaak dichterbij en eenvoudiger dan je denkt. En er valt veel te winnen, waaronder liefde in het kwadraat.

Tot over je oren is een vrolijk duwtje in de rug voor iedereen die een stiefmoeder is, kent of kust. Van de eerste verliefdheid tot het vormen van een nieuw gezin. Wat doe je wel en wat liever niet? Hoe ga je om met iedereen die je erbij krijgt? Win je de liefde van je stiefkind? Kortom, hoe krijg je zelfvertrouwen als stiefmoeder en vind je een plek in de zon met je samengestelde gezin? Jasperina Roozendaal vertelt in dit boek aanstekelijk over haar eigen ervaringen als stiefmoeder, het vallen en het opstaan, het plezier en het geluk.

Inclusief

 • minihandleiding voor de omstanders
 • sprookje om voor te lezen
 • recepten voor een samengesteld gezin
 • paper doll family
 • Jasperina Roozendaal woont met haar gezin in Amsterdam. Ze is getrouwd met Martin, stiefmoeder van Anne (2002) en Eva (2006) en moeder van Job (2010).

  Jasperina studeerde Nederlandse Taal- en Letterkunde aan de UvA, werkte jarenlang als
  editorial manager online voor onder meer vtwonen en Happinez en is nu zelfstandig tekstschrijver.

  Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.