Categorieƫn
Libris

Tom Groot mega goed (in bijna alles)

Tom Groot mega goed (in bijna alles) 9789025756567
Koop online het boek Tom Groot mega goed (in bijna alles). Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 16.99. Tom Groot mega goed (in bijna alles) heeft EAN 9789025756567 en is geschreven door Liz Pichon.

'Mega goed' is alweer deel 5 in de megapopulaire kinderboekenserie over Tom Groot. Dit keer gaat hij op schoolreisje!

Leuk nieuws! Meneer Fullerman heeft aangekondigd dat Tom en zijn klas binnenkort op schoolreisje gaan. Als hij maar niet in de groep zit met iemand die snurkt. Of nog erger: met Marcus Mulder…

Fans van Tom Groot zullen weer hardop moeten schaterlachen om alle hilarische situaties in 'Mega goed'. En daarna kunnen ze gelijk door naar deel 6! Voor kinderen vanaf 9 jaar.

De dagboeken van Tom Groot, die vol staan met lollige tekeningetjes en doedels, zijn al jarenlang waanzinnig populair. Sinds 2011 zijn er wereldwijd al 11 miljoen exemplaren van verkocht en de boeken verschijnen inmiddels in meer dan 40 talen. Auteur en illustrator Liz Pichon won met de serie onder andere de Roald Dahl Funny Prize voor het grappigste Britse kinderboek.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.