Categorie├źn
Libris

Tom Groot Ja! nee. misschien

Tom Groot Ja! nee. misschien 9789025761240
Koop online het boek Tom Groot Ja! nee. misschien. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 16.99. Tom Groot Ja! nee. misschien heeft EAN 9789025761240 en is geschreven door Liz Pichon.

'Ja! Nee. Misschien…' is deel 8 in de megapopulaire kinderboekenserie over Tom Groot. Dit keer staat alles in het teken van de kofferbakverkoop.

De grote kofferbakverkoop komt eraan en de moeder van Tom is helemaal uitgelaten. Maar Tom heeft zo zijn eigen plannetjes. Zal het hem lukken om een step te vinden, zijn chagrijnige zus Delia uit haar kamer te krijgen en zijn stripverzameling te redden?

Kinderen vanaf 9 jaar moeten ongetwijfeld weer keihard schaterlachen om 'Ja! Nee. Misschien…'. En ook fans van 'Het leven van een loser' zullen smullen van deze reeks!

De dagboeken van Tom Groot, die vol staan met lollige tekeningetjes en doedels, zijn al jarenlang waanzinnig populair. Sinds 2011 zijn er wereldwijd al 11 miljoen exemplaren van verkocht en de boeken verschijnen inmiddels in meer dan 40 talen. Auteur en illustrator Liz Pichon won met de serie onder andere de Roald Dahl Funny Prize voor het grappigste Britse kinderboek.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.