Categorie├źn
Libris

Timo en de oppasninja krijgen koninklijk bezoek

Timo en de oppasninja krijgen koninklijk bezoek 9789025768294
Koop online het boek Timo en de oppasninja krijgen koninklijk bezoek. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 8.99. Timo en de oppasninja krijgen koninklijk bezoek heeft EAN 9789025768294 en is geschreven door Lisa Boersen.

Luister naar 'Timo en de oppasninja krijgen koninklijk bezoek', waarin de kroonprinses van Ishimoko ineens bij Yushi en Timo op de stoep staat. En ze wil niet terug naar huis… Geschreven door Lisa Boersen en voorgelezen door Wietske Janssen.Yushi, de oppasninja uit het koninkrijk Ishimoko, heeft besloten om nog wat langer bij Timo te blijven. Maar dan staat er opeens (en geheel onverwacht) bezoek op de stoep. Kroonprinses Sumiko is naar Europa gevlogen omdat zij ook weleens wat van de wereld wil zien. Yushi staat erop dat ze meteen teruggaat, maar Sumiko heeft een eigen willetje. Hiiiii-ya! Voor kinderen vanaf 8 jaar.'Timo en de oppasninja krijgen koninklijk bezoek' is het tweede deel van de grappige en spannende serie over Timo en Yushi. Auteur Lisa Boersen won eerder de Kinder- en Jeugdjuryprijs Vlaanderen.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.