Categorie├źn
Libris

Te gekke beroepen die echt bestaan

Te gekke beroepen die echt bestaan 9789025773458
Koop online het boek Te gekke beroepen die echt bestaan. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 14.99. Te gekke beroepen die echt bestaan heeft EAN 9789025773458 en is geschreven door Natalie Labarre.

'Te gekke beroepen die echt bestaan' is een informatief en grappig boek over de raarste beroepen die je maar kunt verzinnen. En toch kun je het allemaal worden! Als kinderen bedenken wat ze later willen worden, denken ze vaak aan beroepen als dokter, boer of piloot. Maar wist je dat je bijvoorbeeld ook professioneel slaper kunt worden, of bioscoopschermschoonmaker, of golfbalduiker? In dit fraai ge├»llustreerde boek duikt Natalie Labarre in de wereld van de maffe, ongebruikelijke, onbekende of onderbelichte beroepen en legt ze uit waarom ze zo bijzonder zijn – en misschien wel helemaal niet zo makkelijk als je denkt. Je kunt echt worden wat je wilt, zo gek als je het maar kunt bedenken!

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.