Categorieën
Libris

Superkrachten voor je hoofd

Superkrachten voor je hoofd 9789492493934
Koop online het boek Superkrachten voor je hoofd. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 21.99. Superkrachten voor je hoofd heeft EAN 9789492493934 en is geschreven door Wouter de Jong.

Heeft iemand je ooit uitgelegd hoe je hoofd werkt? Nee hè? Raar eigenlijk.
Ben jij even blij dat je dit boek hebt gevonden…
In dit boek ontdek je niet alleen hoe je hoofd werkt, maar ook de Superkrachten in je hoofd! Zoals: je piekerknop uitzetten, onbeperkt youtuben in je hoofd, je concentreren als een laserstraal, je stoutste dromen waarmaken, omgaan met (cyber)pesters, durven wat je eigenlijk niet durft… Ontdek jouw 15 superkrachten!
Met leuke experimenten, interessante weetjes, mooie verhalen en heel veel challenges, ook om samen met je ouders te doen.
Wouter de Jong schreef 'Superkrachten voor je hoofd'. Hij weet echt álles over hoe je koning in je kop wordt. Youtuber Dylan Haegens is fan van Wouters boek. Hij komt in deze editie op bezoek! Hij heeft ook vette prijzen bedacht die je kunt winnen: later naar bed, minder rotklusjes en… meer eitosti's uiteraard! Dylan maakt superleuke filmpjes met veel grappen, en hij helpt kinderen met zijn stichting 'Durf Te Vragen'. Op YouTube heeft hij ruim 1,8 miljoen volgers.
Met grappige tekeningen door Hein de Kort, titelsong gezongen door Elise Schaap.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.