Categorieën
Libris

Superchill schoolreisje (maar echt…

Superchill schoolreisje (maar echt... 9789025772833
Koop online het boek Superchill schoolreisje (maar echt…. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 16.99. Superchill schoolreisje (maar echt… heeft EAN 9789025772833 en is geschreven door Liz Pichon.

'Superchill schoolreisje (maar echt…)' is alweer deel 17 in de enorm populaire kinderboekenserie over Tom Groot. In dit boek staat zijn schoolreis op het spel…

Tom doet heel erg zijn best om uit de problemen te blijven. Echt waar! Maar op de een of andere manier heeft hij het voor elkaar gekregen om DRIE (!) verdrietige gezichtjes op zijn rapport te krijgen. Als Tom er nog één verdrietig gezichtje bij krijgt, mag hij van meneer Fullerman niet mee op SCHOOLREIS! Kan het nog erger?

'Superchill schoolreisje (maar echt…)' is weer een echt Tom Groot-boek: grappig, knotsgek en altijd verrassend. Kinderen vanaf 9 jaar zullen er als vanouds van smullen. En fans van 'Het leven van een loser' ook!

De dagboeken van Tom Groot, die vol staan met lollige tekeningetjes en doedels, zijn al jarenlang waanzinnig populair. Sinds 2011 zijn er wereldwijd al 11 miljoen exemplaren van verkocht en de boeken verschijnen inmiddels in meer dan 40 talen. Auteur en illustrator Liz Pichon won met de serie onder andere de Roald Dahl Funny Prize voor het grappigste Britse kinderboek.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.