Categorieën
Libris

Stomste week ooit – Maandag

Stomste week ooit - Maandag 9789021034355
Koop online het boek Stomste week ooit – Maandag. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 15.99. Stomste week ooit – Maandag heeft EAN 9789021034355 en is geschreven door Matt Cosgrove ; Eva Amores.

Stomste week ooit! van Eva Amores & Matt Cosgrove is dé nieuwe hilarische graphic-novelserie die je absoluut niet mag missen. Voor alle kinderen die willen weten hoe het is om je stomste week ooit te beleven. De serie begint met Maandag. Er volgen nog 6 delen, voor elke dag van de week een boek.
Heb jij ooit een slechte week gehad? Justin wel. Zijn moeder is net getrouwd met een vampier. Zijn vader rijdt in een auto die op een gigantisch toilet op wielen lijkt. Zijn kat is hoogstwaarschijnlijk ontvoerd door aliens. Op de eerste dag van zijn nieuwe school wordt hij meteen al gepest. En tot overmaat van ramp bungelt hij aan een 10 meter hoge duikplank terwijl zijn gebreide zwembroek langzaam ontrafelt terwijl de hele klas toekijkt. En het is pas… MAANDAG!
Ouders over de serie:
‘Ik kocht Maandag voor mijn dochter en ze wil nu weten wanneer ik Dinsdag voor haar kan kopen.’
‘Mijn oudste boekenwurm is zo gek op deze serie dat ze Maandag meteen opnieuw ging lezen toen ze het uithad.’

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.