Categorieƫn
Libris

stoffen babyboekje, wat zie je in de tuin, nijntje?

stoffen babyboekje, wat zie je in de tuin, nijntje? 9789056479596
Koop online het boek stoffen babyboekje, wat zie je in de tuin, nijntje?. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 13.95. stoffen babyboekje, wat zie je in de tuin, nijntje? heeft EAN 9789056479596 en is geschreven door Dick Bruna.

De bekende illustraties van Dick Bruna zijn ook in zwart-wit een lust voor het oog! Speciaal geschikt als eerste boekje voor een baby, maar ook leuk om samen te bekijken met een dreumes. In de tuin ziet nijntje allemaal beestjes: van een kever en een slak tot een egel. En kijk, daar loopt een muis! Wat zie jij bij jou in de tuin?
Het katoenen boekje is lekker zacht en geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Het boek kan uiteraard gewassen worden. Door de stevige pagina’s kan het boek ook rechtop staan. Tip: leg een baby op de buik voor het rechtopstaande boekje (onder toezicht). Het bekijken van de plaatjes stimuleert zo de motorische ontwikkeling.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.