Categorieƫn
Libris

Stilzitten als een kikker

Stilzitten als een kikker 9789021572499
Koop online het boek Stilzitten als een kikker. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 22.99. Stilzitten als een kikker heeft EAN 9789021572499 en is geschreven door Eline Snel.

‘Stilzitten als een kikker’ van Eline Snel staat boordevol mindfulnessoefeningen en verhaaltjes. Een miljoen kinderen hebben er al baat bij gehad: ze komen erdoor tot rust en leren hun piekergedachten te beheersen.
Net als volwassenen hebben kinderen het vaak te druk. Ze kunnen niet slapen, piekeren, zijn snel afgeleid en onrustig. De aanknop doet het, maar waar zit de pauzeknop? Om die pauzeknop te helpen vinden schreef mindfulnesstrainer Eline Snel het boek ‘Stilzitten als een kikker’ Mindfulness voor kinderen van 5-12 jaar en hun ouders.
Het boek bevat 11 oefeningen die je kunt downloaden. De oefeningen zijn ingesproken door Eline Snel (voor Nederland) en Eva de Roovere (voor Vlaanderen). Ook heeft het een voorwoord geschreven door mindfulnessgoeroe Jon Kabat-Zinn.
‘Stilzitten als een kikker’ is een internationaal succes. Er zijn al meer dan 1 miljoen exemplaren verkocht in bijna 40 landen.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.