Categorieƫn
Libris

Stamppot met Sambal

Stamppot met Sambal 9789078847120
Koop online het boek Stamppot met Sambal. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 19.90. Stamppot met Sambal heeft EAN 9789078847120 en is geschreven door Monique Boon.

Milo gaat op bezoek bij zijn Indische oma. De geur van verse kroepoek danst met hem mee door de gang naar de voordeur. Eenmaal binnen begint zijn ontdekkingsreis.
In elke kamer ziet Milo bijzondere dingen, dingen die je niet bij elke oma ziet. Zijn ogen worden getrokken naar de magie van de vuurspugende berg op het schilderij aan de muur, hij rijdt op vliegende gekleurde draken in de slaapkamer en smult van een witte kroket.
Sommige dingen zijn spannend en ongewoon, maar ze horen bij Oma Mientje – en daarom ook bij Milo.
Kinderen, ouders en grootouders die graag (voor)lezen, maken net als Milo kleurige avonturen mee bij Oma Mientje thuis. Het boek zit vol Indische gewoontes, gebruiken en taal – voor sommige lezers herkenbaar, voor anderen nieuw. Dat heerlijke gevoel van ‘bij een Indische oma thuis’ wordt hiermee tastbaar voor de volgende generaties.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.