Categorie├źn
Libris

Ssst! We hebben een plan

Ssst! We hebben een plan 9789025756208
Koop online het boek Ssst! We hebben een plan. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 14.99. Ssst! We hebben een plan heeft EAN 9789025756208 en is geschreven door Chris Haughton.

'Ssst! We hebben een plan' is een aanstekelijk en grappig prentenboek voor kinderen vanaf 3 jaar. Vier jagers in het bos. Drie van hen weten precies hoe ze die prachtige vogel moeten vangen. Het vierde jagertje, dat liever van de aanblik van de vogel geniet, mag dat plan niet in de war schoppen. Telkens wordt hem de mond gesnoerd: 'Ssst! We hebben een plan.' Maar het jagertje heeft eigenlijk een veel beter plan…'Ssst! We hebben een plan' is geschreven en getekend door de Ierse prentenboekenmaker Chris Haughton, wiens kleurrijke verhalen bij zowel kinderen als ouders geliefd zijn. In 2012 werd zijn eerste prentenboek, 'Mama kwijt', verkozen tot Prentenboek van het Jaar.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.