Categorieƫn
Libris

Slaap lekker Peppa

Slaap lekker Peppa 9789047806080
Koop online het boek Slaap lekker Peppa. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 10.99. Slaap lekker Peppa heeft EAN 9789047806080 en is geschreven door Neville Astley.

'Slaap lekker, Peppa' is een lief prentenboek voor het slapengaan. Perfect om tijdens het avondritueel voor te lezen aan kinderen vanaf 2 jaar. Peppa en George moeten gaan slapen, maar ze zijn echt helemaal niet moe. Een verhaaltje voor het slapengaan van oma, opa, papa en mama moet ervoor zorgen dat Peppa en George in slaap vallen… Maar lukt dat? Slaap lekker, Peppa!Peppa Pig is het schattige en ondeugende biggetje uit de gelijknamige wereldberoemde en razend populaire animatieserie. Ze woont samen met haar kleine broertje George, Mama Big en Papa Big en houdt van spelletjes spelen, verkleden, dagjes uit en in modderpoelen springen! Peppa's avonturen eindigen altijd goed en met een vrolijke knor.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.