Categorie├źn
Libris

Sint-Maarten en het beertje

Sint-Maarten en het beertje 9789055794751
Koop online het boek Sint-Maarten en het beertje. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 15.99. Sint-Maarten en het beertje heeft EAN 9789055794751 en is geschreven door M. Dusikova ; A. Schneider.

Een prentenboek over de vreugde van het delenThema's: Sint-Maarten, delenElk jaar op 11 november wordt er in de stad het Sint-Maartensspel opgevoerd. Marieke en haar teddybeer staan erbij met hun lantarens en ze zingen met de andere kinderen mee. Ze zien hoe de goede Sint-Maarten zijn mantel deelt met een halfbevroren man. Opeens begint er een klein jongetje te huilen. Hij is zijn lantaren kwijtgeraakt. Dan kijkt Sint-Maarten de kleine teddybeer veelzeggend aan. De teddybeer begrijpt de boodschap en geeft zijn lantaren aan het jongetje. Gelukkig heeft Marieke haar lantarentje nog en dat deelt ze samen met haar teddybeer.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.