Categorie├źn
Libris

Rupsje Nooitgenoeg pop-up-boek

Rupsje Nooitgenoeg pop-up-boek 9789025770198
Koop online het boek Rupsje Nooitgenoeg pop-up-boek. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 15.99. Rupsje Nooitgenoeg pop-up-boek heeft EAN 9789025770198 en is geschreven door Eric Carle.

De wereldberoemde rups komt tot leven in het pop-upboek van 'Rupsje Nooitgenoeg'! Het dappere rupsje met zijn onstilbare honger springt van de bladzijden en eet zich een weg door alle lekkere dingen die om hem heen opduiken. Vervolgens ontpopt hij zich tot prachtige vlinder die bijna wegvliegt van de laatste pagina. Dit bijzondere pop-upboek van 'Rupsje Nooitgenoeg', het klassieke verhaal van Eric Carle, is een boek om een leven lang te koesteren. Voor kinderen vanaf 3 jaar.

Rupsje Nooitgenoeg is het bekendste en meest geliefde karakter van schrijver en tekenaar Eric Carle. Hoewel het gelijknamige, iconische prentenboek al meer dan 50 jaar geleden verscheen, staat het nog altijd bij heel veel mensen in de boekenkast. En dat is niet verwonderlijk: de heldere collage-illustraties zijn samen met het vrolijke verhaal nog steeds een feest om te (her)lezen.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.