Categorie├źn
Libris

Rupsje Nooitgenoeg mini display (12 exx.)

Rupsje Nooitgenoeg mini display (12 exx.) 9789025750299
Koop online het boek Rupsje Nooitgenoeg mini display (12 exx.). Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 59.88. Rupsje Nooitgenoeg mini display (12 exx.) heeft EAN 9789025750299 en is geschreven door CARLE, E..

Het complete verhaal van Rupsje Nooitgenoeg in een klein formaat prentenboek (14 x 10 cm), voor een bijpassend kleine meeneemprijs. De boekjes zijn per 12 exemplaren verpakt in een aantrekkelijke en stevige toonbankdoos. Het ideale (schoen)cadeautje voor de feestdagen!

Het verhaal van de hongerige rups is inmiddels welbekend. Hij blijft maar eten: als alle blaadjes op zijn, begint hij aan taart, worst, snoep, fruit en chocolade. Elke dag van de week wordt hij een beetje dikker, totdat hij verschrikkelijke buikpijn krijgt. Hij bouwt een knus huisje om zich heen, en aan het eind van de week komt hij er weer uit als een prachtige vlinder. Voor kinderen vanaf 3 jaar.

Rupsje Nooitgenoeg is het bekendste en meest geliefde karakter van schrijver en tekenaar Eric Carle. Hoewel het gelijknamige, iconische prentenboek al meer dan 50 jaar geleden verscheen, staat het nog altijd bij heel veel mensen in de boekenkast. En dat is niet verwonderlijk: de heldere collage-illustraties zijn samen met het vrolijke verhaal nog steeds een feest om te (her)lezen.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.