Categorie├źn
Libris

Rupsje Nooitgenoeg magneetboek

Rupsje Nooitgenoeg magneetboek 9789025774240
Koop online het boek Rupsje Nooitgenoeg magneetboek. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 13.99. Rupsje Nooitgenoeg magneetboek heeft EAN 9789025774240 en is geschreven door Eric Carle.

In het magneetboek van Rupsje Nooitgenoeg kunnen peuters hun hongerige vriend helpen om eten te vinden. Voor kinderen vanaf 2 jaar.

Rupsje Nooitgenoeg is op zoek naar eten! In het 'Rupsje Nooitgenoeg magneetboek', een vrolijk peuterboek van stevig karton, kom je getallen, vormen en lekker eten tegen. Aan het einde wordt Rupsje Nooitgenoeg een prachtige vlinder. Fijn extraatje: de magneten bij het speelboek zijn lekker groot.

Rupsje Nooitgenoeg is het bekendste en meest geliefde karakter van schrijver en tekenaar Eric Carle. Hoewel het gelijknamige, iconische prentenboek al meer dan 50 jaar geleden verscheen, staat het nog altijd bij heel veel mensen in de boekenkast. En dat is niet verwonderlijk: de heldere collage-illustraties zijn samen met het vrolijke verhaal nog steeds een feest om te (her)lezen.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.