Categorieën
Uncategorized

Rijke oogst

Rijke oogst 9789402710687
Koop online het boek Rijke oogst. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 15.00. Rijke oogst heeft EAN 9789402710687 en is geschreven door Robyn Carr.

Deel 17 van de populaire serie Virgin River, het bingewatch-succes op Netflix.

Nora is bereid om alles te doen om haar twee kinderen een warm en liefdevol thuis te geven. Zélfs als dat betekent dat ze uren moet lopen om bij de boomgaard van de Cavanaughs te komen om appels te plukken. De eigenaar van de boomgaard, Tom Cavanaugh, blijkt de knapste man te zijn die ze ooit heeft ontmoet… maar ook de botste! Daarom verbaast het haar wanneer hij erop staat om haar met zijn truck van en naar haar werk te rijden. Gaandeweg ontstaat er een band, en langzaam staat Nora zichzelf heimelijk toe weer te dromen van een simpel en gelukkig leven. Ze wordt echter ruw wakker geschud als er een vrouw opduikt die iets met Tom deelt waar Nora helemaal buiten staat…

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.