Categorie├źn
Libris

Picknick bij maanlicht

Picknick bij maanlicht 9789025474133
Koop online het boek Picknick bij maanlicht. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 14.99. Picknick bij maanlicht heeft EAN 9789025474133 en is geschreven door Margaret Kennedy.

Cornwall, 1947. Op een zomernacht stort een klif neer op een hotel aan zee. Zeven van de bijna twintig gasten komen om; alleen de gelukkigen die weg waren voor een picknick bij maanlicht, hebben het overleefd. Maar wie ligt begraven onder het puin en wie niet? In de week voor de aardverschuiving leren we de hotelgasten in al hun excentrieke glorie kennen, onder andere een heetgebakerde geestelijke, een geldzuchtige weduwe, een matig bekende schrijfster en haar veel jongere metgezel, een stel verwaarloosde kinderen, en uiteraard het personeel. Er worden vriendschappen gesloten, romances bloeien op, zonden komen aan het licht, de sympathie├źn van de lezer worden gemanipuleerd en ondertussen worden de scheuren in de klif breder, zonder dat het bonte gezelschap vakantiegangers het door heeft.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.