Categorie├źn
Libris

Peppa reist de wereld rond

Peppa reist de wereld rond 9789047862031
Koop online het boek Peppa reist de wereld rond. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 15.99. Peppa reist de wereld rond heeft EAN 9789047862031 en is geschreven door Neville Astley.

'Peppa reist de wereld rond' is een prachtig speurboek met flappen dat perfect is om mee te nemen en voor te lezen tijdens de zomervakantie. Voor kinderen vanaf 3 jaar.Peppa reist met haar familie naar al haar vriendjes, die over de hele wereld op vakantie zijn. Ze komen in de woestijn terecht, gaan de bergen in en bezoeken nog veel meer plekken. En alsof dat allemaal nog niet enerverend genoeg is, bevat elke spread in 'Peppa reist de wereld rond' ook nog een aantal vragen voor de lezer. De oplossing? Die vind je achter de flappen! Peppa Pig is het schattige en ondeugende biggetje uit de gelijknamige wereldberoemde en razend populaire animatieserie. Ze woont samen met haar kleine broertje George, Mama Big en Papa Big en houdt van spelletjes spelen, verkleden, dagjes uit en in modderpoelen springen! Peppa's avonturen eindigen altijd goed en met een vrolijke knor.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.