Categorieƫn
Libris

Peppa gaat Logeren

Peppa gaat Logeren 9789047805113
Koop online het boek Peppa gaat Logeren. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 10.99. Peppa gaat Logeren heeft EAN 9789047805113 en is geschreven door Neville Astley ; Mark Baker.

'Peppa gaat logeren' is een aanstekelijk prentenboek over logeren. Ideaal om voor te lezen aan kinderen vanaf 2 jaar.Het is voor het eerst dat Peppa gaat logeren bij Zoe Zebra. Zoe geeft een slaapfeestje voor haar vriendinnetjes. Ze hebben allemaal hun knuffel bij zich, verzinnen samen een spannend verhaal en eten stiekem lekkere dingen. Maar kunnen Peppa en haar vriendinnetjes hun ogen wel openhouden…? Peppa Pig is het schattige en ondeugende biggetje uit de gelijknamige wereldberoemde en razend populaire animatieserie. Ze woont samen met haar kleine broertje George, Mama Big en Papa Big en houdt van spelletjes spelen, verkleden, dagjes uit en in modderpoelen springen! Peppa's avonturen eindigen altijd goed en met een vrolijke knor.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.