Categorie├źn
Libris

PAW Patrol – Dinosaur Rescue

PAW Patrol - Dinosaur Rescue 9789047862048
Koop online het boek PAW Patrol – Dinosaur Rescue. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 11.99. PAW Patrol – Dinosaur Rescue heeft EAN 9789047862048 en is geschreven door Diversen Diversen.

In 'PAW Patrol – Dinosaur Rescue' beleven je favoriete puppy's weer een spannend avontuur… met dinosaurussen!In 'PAW Patrol – Dinosaur Rescue' gaan onze helden met hun vriendje Rex naar Dinoland. Maar daar staat een vulkaan op uitbarsten, waardoor de dinosaurussen in groot gevaar zijn! Ryder en de PAW Patrol schieten te hulp, want geen dino is te groot en geen pup te klein. PAW Patrol to the rescue! Dit stoere 'PAW Patrol'-boek vol met kleurrijke dino's is lekker groot en heeft een omslag met opvallende spot-UV. Het is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.'PAW Patrol' is een avontuurlijke en razend populaire animatieserie over een reddingsteam dat uit puppy's bestaat. De Nickelodeon-serie is gericht op peuters en kleuters en wordt wereldwijd in meer dan 170 landen uitgezonden. En dankzij de 'PAW Patrol'-boeken kunnen fans nu ook z├│nder scherm genieten van hun favoriete puppy's!

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.