Categorie├źn
Libris

Over leven

Over leven 9789052865775
Koop online het boek Over leven. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 14.99. Over leven heeft EAN 9789052865775 en is geschreven door Isa Hoes.

De veerkracht van Isa Hoes wordt opnieuw op de proef gesteld: ze ontdekt een knobbeltje in haar borst. Dit is haar persoonlijke verhaal.Het is een grote angst van veel vrouwen: een knobbeltje in je borst ontdekken. Dit gebeurt Isa Hoes in 2021 en ze komt meteen terecht in een wervelwind van angst en frustratie, maar ook hoop. Talloze bezoeken aan het Antoni van Leeuwenhoekziekenhuis volgen: gesprekken met artsen, puncties, bestralingen en scans.Ondertussen gaat het leven door. Ze zoekt samen met haar dochter Vlinder een nieuw huis, ontdekt datingsites, doet mee aan het tv-programma
The Masked Singer en probeert zo normaal mogelijk door te gaan, voor haar gezin. Maar in stilte vraagt ze zich af of haar grootste angst waarheid zal worden: zullen haar kinderen opnieuw een ouder verliezen? In haar boek schrijft ze openhartig over deze periode, blikt ze af en toe terug op haar relatie met Antonie Kamerling en haalt ze mooie maar ook verdrietige herinneringen uit haar jeugd op.Uiteindelijk wordt de tumor weggehaald, maar het gevoel dat haar lichaam haar in de steek heeft gelaten blijft. Dat gevoel wordt versterkt wanneer ze na een jaar op controle moet en blijkt dat er opnieuw iets mis is.
Over leven is een openhartig relaas van een bewogen periode, en daarbij een grote troost voor mensen die hetzelfde hebben meegemaakt en hun dierbaren.Je bent niet alleen in de pers'Een herkenbaar boek voor iedereen die met rouw te maken heeft.'
Flair'Hoes en Kamerling reiken handvatten aan om met intens verdriet om te gaan.'
De Limburger'Het boek is een liefdevolle poging tot verzoening, tot herstel en vereeuwiging van de liefde.'
NRC

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.