Categorieën
Libris

Oplaaiend verlangen

Oplaaiend verlangen 9789402552034
Koop online het boek Oplaaiend verlangen. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 3.99. Oplaaiend verlangen heeft EAN 9789402552034 en is geschreven door Robyn Carr.

Mike Cavanaugh is brandweerman; mensen redden is zijn werk. Het staat echter níét in zijn taakomschrijving hen bij hem thuis uit te nodigen. Toch is dat precies wat hij doet nadat hij Christine Palmer uit haar brandende huis heeft getrokken. Want op de een of andere manier maakt de dappere alleenstaande moeder de onbedwingbare behoefte in hem wakker om haar te beschermen. En om haar leven weer een beetje beter te maken.
 
Maar algauw merkt hij dat Christine en haar kinderen juist zíjn leven beter maken. Hij is gelukkiger dan hij in jaren is geweest. Alleen, Christine is een slimme en vindingrijke vrouw: in no time zal ze weer op eigen benen kunnen staan. Als ze zijn steun niet langer nodig heeft, zal ze dan wel zijn liefde willen accepteren?
 
Dit verhaal is eerder verschenen.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.