Categorieƫn
Libris

Oorlog in inkt

Oorlog in inkt 9789021680170
Koop online het boek Oorlog in inkt. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 20.99. Oorlog in inkt heeft EAN 9789021680170 en is geschreven door Annemarie van den Brink ; Suzanne Wouda.

Vrijheid vinden we nu heel gewoon, maar hoe was het voor kinderen en jongeren om de Tweede Wereldoorlog mee te maken? Dat weten we door hun dagboeken.
Hoe voelt het om te moeten schuilen en vluchten als de bommen om je oren vliegen, zoals bij Yvonne, Felix en Henk? Om altijd honger te hebben, zoals Corri en Lineke? Om gescheiden te worden van je ouders en te overleven in kampen, zoals de joodse George of Chris uit Nederlands-IndiĆ«? Om gepest te worden omdat je ‘foute’ ouders hebt, zoals Annie? Of om een joodse vriendin te hebben die steeds minder mag, zoals Jeanne?
Zeven meisjes en zeven jongens laten je hun verhalen meebeleven. Van Rotterdam tot Arnhem, van Limburg tot Drenthe, van mei 1940 tot zomer 1945. Een terecht bekroond boek met prachtige verhalen om aan elkaar door te vertellen.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.