Categorieën
Uncategorized

Onbekende bestemming

Onbekende bestemming 9789402761566
Koop online het boek Onbekende bestemming. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 6.99. Onbekende bestemming heeft EAN 9789402761566 en is geschreven door Robyn Carr.

Virgin River 8 – Onbekende bestemming
De bekende Virgin River-boeken nu verfilmd voor Netflix
 
Sinds de jonge dominee Noah Kincaid zijn oog heeft laten vallen op de verwaarloosde kerk in Virgin River, heeft hij nog maar één missie: de boel opknappen en de deuren weer openen. Omdat hij dat niet alleen kan, zoekt hij iemand die niet alleen de administratie op poten zet, maar ook bereid is de handen uit de mouwen te steken bij het zware werk.
 
Ellie Baldwin beseft dat ze met haar uitdagende uiterlijk en achtergrond als danseres in een stripclub niet bepaald de gedroomde assistente van een dominee is. Toch moet en zal ze die baan krijgen. Alleen met fatsoenlijk werk heeft ze kans dat de rechter haar de voogdij over haar kinderen teruggeeft. Elke dag dat die twee bij haar tirannieke ex zijn is er één te veel. Tot haar grote verrassing prikt Noah door haar uiterlijk heen en neemt hij haar aan.
 
Noah en Ellie mogen dan op het oog verschillen als dag en nacht, ze blijken het beste in elkaar naar boven te halen. Vinden zij in Virgin River eindelijk het geluk?

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.