Categorieƫn
Libris

Ollie en het kronkeldier

Ollie en het kronkeldier 9789024573059
Koop online het boek Ollie en het kronkeldier. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 17.99. Ollie en het kronkeldier heeft EAN 9789024573059 en is geschreven door Wilma Geldof.

Wilma Geldof, de auteur van Elke dag een druppel gif (bekroond met de Thea Beckmanprijs), verrast met een nieuw, schitterend verhaal: Ollie en het kronkeldier. Voor kinderen vanaf 8 jaar.
Ollie is bang. Bang voor de zee, die zijn ouders van hem heeft afgenomen. En bang voor de liefde van zijn pleegouders. Op een dag vindt Ollie een bijzonder dier, Kronkel. Ollie wil hem per se houden en verstopt hem in de schuur. Maar Kronkel hoort thuis in de zee en kwijnt weg in het schuurtje. Giga de goochelaar wil hem helpen. Maar kan Ollie Kronkel laten gaan?
Een droevig, spannend en grappig verhaal, met een happy end waar alle kinderen blij van worden.
'Elke dag een druppel gif is een boek dat je na het lezen van de eerste pagina's niet meer kan wegleggen. Wat een schitterend, maar vooral indringend, geschreven verhaal!'
Hebban.nl

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.