Categorieën
Libris

Oké, ik ben dus homo

Oké, ik ben dus homo 9789026625756
Koop online het boek Oké, ik ben dus homo. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 15.99. Oké, ik ben dus homo heeft EAN 9789026625756 en is geschreven door Herman van Wijngaarden.

Oké, ik ben dus homo van Herman van Wijngaarden is een welkome handreiking voor christelijke jongeren die weten dat ze homo zijn.

De ontdekking dat je homo bent, is voor geen enkele jongere makkelijk. Als christen mag je gelukkig geloven dat God hoe dan ook van je houdt. Toch roept het geloof vaak ook specifieke vragen op bij je homo-zijn. In dit boek gaat de auteur op deze vragen in. Aan de orde komen onder andere: zelfbeeld en -acceptatie, het geloof van een christen-homo, homoseksualiteit en de Bijbel, en het belang van vriendschap.

Het boek is een herziene editie. Ten opzichte van de vorige editie is de tekst meer bij de tijd geschreven. Ook zijn er Bijbelstudies toegevoegd voor persoonlijk gebruik of voor gespreksgroepen van homoseksuele jongeren.

Aanbevelingen:

Er zijn weinig boeken waarvan ik zeg: dit boek moet iedere christen lezen, maar dit is er één van. Geschreven vol begrip voor de vragen die er kunnen zijn rondom homoseksualiteit – en met liefde. – Jan Kranendonk, directeur jeugdwerkorganisatie HGJB

Een helder boek waarin seksualiteit, liefde, trouw en celibaat eerlijk en open beschreven worden. Een mooie handreiking voor homoseksuele jongeren (en ouderen) en ouders, maar ook voor predikanten en pastores. – André van Aarle, rooms-katholiek diaken, bisdom Rotterdam

Met ontwapenende nuchterheid schildert Herman het belang van een juiste waardering van seksualiteit in de navolging van Jezus. Een geweldige steun voor Gods homoseksuele en heteroseksuele kinderen die hun identiteit zoeken in Hem. – Jacob Folkerts, voorganger Baptistengemeente Bethel in Drachten

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.