Categorieën
Libris

O, dennenboom

O, dennenboom 9789000378234
Koop online het boek O, dennenboom. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 12.99. O, dennenboom heeft EAN 9789000378234 en is geschreven door Jacques Vriens.

Evergreen van Jacques Vriens in nieuwe uitvoering
‘Als Sinterklaas weg is, wordt het Kerstmis,’ vertelt Lieke haar kleine broertje Sam. Overal zie je kerstbomen, hangen kerststerren voor het raam en worden kaarsjes aangestoken. Sam begrijpt nog niet zo veel van ‘Kersumus’ en het kindje in het schuurtje, maar gelukkig weet Lieke eral veel meer van, zodat ze het hem mooi uit kan leggen. Ze versieren de boom en mama vertelt een mooi, oud verhaal over de geboorte van een kindje in een stal en ze zingen veel kerstliedjes.O, dennenboom van meesterverteller Jacques Vriens is een ware klassieker en is nog net zo herkenbaar en aansprekend voor kleuters van nu. Deze geheel herziene editie met nieuwe illustraties van Marja Meijer kan weer generaties mee! Deze gebonden editie vormt samen met Dag, Sinterklaasje een prachtige tweeluik voor de spannende decembermaand. Van de herziene editie van Dag, Sinterklaasje zijn bijna 5.000 exemplaren verkocht. Voor kinderen vanaf 4 jaar.
‘Het verhaal is zo heerlijk en herkenbaar voor de doelgroep. Het is spannend,aandoenlijk en leest aangenaam voor. […] De nieuwe illustraties van MarjaMeijer lijken trouwens al jaren mee te gaan in dit verhaal. Het past echt perfect.’Stoerleesvoer.nl over Dag, Sinterklaasje

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.