Categorieën
Libris

Nout en ik in de Razende Ruimte

Nout en ik in de Razende Ruimte 9789025884116
Koop online het boek Nout en ik in de Razende Ruimte. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 15.99. Nout en ik in de Razende Ruimte heeft EAN 9789025884116 en is geschreven door Fleur Doornberg-Puglisi.

Twee kinderen bedenken de Razende Ruimte: een spannende plek waar je alleen naartoe kunt als je… Dat weten Nout en ik eigenlijk zelf niet. Samen gaan ze op zoek naar de Razende Ruimte en hoe je er kunt komen. Tijdens hun zoektocht ontdekken ze wie er allemaal bij hen in de straat wonen en wordt de wereld steeds groter. En ook de Razende Ruimte groeit uit tot de fijnste, mooiste plek in hun fantasie.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.