Categorie├źn
Libris

nijntje gaat logeren met gebaren

nijntje gaat logeren met gebaren 9789056478940
Koop online het boek nijntje gaat logeren met gebaren. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 17.95. nijntje gaat logeren met gebaren heeft EAN 9789056478940 en is geschreven door Dick Bruna.

Nijntje gaat logeren! In deze klassieker van Dick Bruna staan, naast de bekende illustraties en de rijmende tekst, ook gebarentekeningen afgebeeld. Deze afbeeldingen helpen voorlezers bij het maken van de juiste gebaren en helpen kinderen met het begrijpen van het verhaal.
De gebaren in dit boek kunnen gebruikt worden om bij het voorlezen het Nederlands visueel te maken. Deze communicatievorm, Nederlands met Gebaren (NmG), wordt gebruikt door dove en slechthorende kinderen, maar ook andere kinderen kunnen in de communicatie baat hebben bij het gebruik van gebaren. NmG wordt bijvoorbeeld ook gebruikt ter ondersteuning van de taalontwikkeling van kinderen met TOS of ASS. De belangrijkste woorden worden ondersteund door een gebaar. Alle gebaren zijn afkomstig uit de Nederlandse Gebarentaal.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.