Categorie├źn
Libris

Nachtmuziek

Nachtmuziek 9789026141751
Koop online het boek Nachtmuziek. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 9.99. Nachtmuziek heeft EAN 9789026141751 en is geschreven door Jojo Moyes.

Nachtmuziek van Jojo Moyes (Voor jou, Me Before You, Een leven na jou, After You, Voor mij, Still Me) is een aangrijpende, meeslepende roman.

De jonge violiste Isabel Delancey is weduwe en kan in Londen nauwelijks de eindjes aan elkaar knopen. Wanneer ze een groot, vervallen landhuis erft van een oudoom trekt ze erin met haar twee kinderen. Als Matt McCarthy, buurman en handige klusser, aanbiedt om haar te helpen met de broodnodige reparaties, maakt ze daar dankbaar gebruik van. Maar Matt heeft een verborgen agenda, want hij aast al meer dan tien jaar op het huis…

Jojo Moyes is een internationale bestsellerauteur. Haar bestseller Me Before You werd verfilmd met in de hoofdrol Emilia Clarke als Louisa Clark.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.