Categorieën
Libris

Molly op de nieuwe school

Molly op de nieuwe school 9789021477589
Koop online het boek Molly op de nieuwe school. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 15.99. Molly op de nieuwe school heeft EAN 9789021477589 en is geschreven door Sabine Lemire ; Signe Kjær.

Molly gaat op een nieuwe school beginnen. Daar zijn echt veel kinderen, en Molly kent er geen een. Haar ouders zeggen dat ze gauw nieuwe vrienden zal krijgen, maar dat is niet zo makkelijk, vindt Molly. Het zou allemaal een stuk makkelijker zijn als haar beste vriendin Ellen nog steeds bij haar was. Molly is ook bang dat Ellen haar vergeet, nu ze elkaar niet meer elke dag zien. Gelukkig zit er een blond meisje in haar nieuwe klas, en zij lijkt best lief.Molly is een serie over vriendschappen en dromen, maar ook over het hebben van ’s werelds vervelendste én meest fantastische broertje. Molly op haar nieuwe school is het eerste deel.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.