Categorieën
Libris

Mindgym Journal

Mindgym Journal 9789493213159
Koop online het boek Mindgym Journal. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 25.99. Mindgym Journal heeft EAN 9789493213159 en is geschreven door Wouter de Jong.

De meest efficiënte manier om mentaal fit te worden? Journaling! Met slechts vijf minuten schrijven per dag krijg je meer focus, rust en energie.
Wetenschappelijk bewezen: journalen helpt je om
Meer positieve emoties te ervaren
Je doelen te realiseren
Creatiever te zijn
Beter om te gaan met stress
Daarom schreef bestsellerauteur Wouter de Jong deze prachtig geïllustreerde Mindgym Journal. In het journal staan 168 grappige, uitdagende en verdiepende vragen die je meer daadkracht geven en inzicht bieden in je doelen, wensen en relaties. Zie het als een meet-and-greet met jezelf, waar je elke dag wat aan hebt. En na elke vraag mag je een streepje zetten op de voorkant van het boek, op de speciale connect-the-dots-afbeelding. Zo maak je zelf je voortgang zichtbaar. Kortom, je geest trainen was nog nooit zo leuk!
Wouter de Jong is auteur van 'Mindgym: Sportschool voor je geest' en 'Superkrachten voor je hoofd' (voor kinderen), waar in totaal al meer dan 150.000 exemplaren van werden verkocht.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.