Categorieën
Libris

Mindful opvoeden in een druk bestaan

Mindful opvoeden in een druk bestaan 9789026337574
Koop online het boek Mindful opvoeden in een druk bestaan. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 9.99. Mindful opvoeden in een druk bestaan heeft EAN 9789026337574 en is geschreven door Susan Bögels.

Psychotherapeut Susan Bögels schreef met Aandachtig ouderschap een praktische gids voor mindful ouderschap.
Soms lijkt het ouderschap vooral uit een eindeloze todolijst te bestaan: je kinderen ophalen van de crèche of van school, ze naar de sportclub brengen, een oppas regelen, ze in bad doen en naar bed brengen. Vaak voel je je als ouder gevangen in een korset van taken die je moet afwerken, zonder echt van je kind te kunnen genieten.
Psychotherapeut Susan Bögels is de grondlegger van de methode Mindful Parenting en geeft al jaren cursussen daarin. In Aandachtig ouderschap deelt zij voor het eerst haar methode met een breed publiek, waarbij ze ook put uit haar eigen ervaringen als moeder en als kind. Op toegankelijke wijze toont Bögels hoe je een balans kunt vinden tussen de doe- en de zijn-modus in de omgang met je kinderen, hoe je om kunt gaan met stress, ruzie en schuldgevoel en hoe je op een eenvoudige manier bewuste en onbevooroordeelde
aandacht kunt cultiveren.
De combinatie van theorie en oefeningen die makkelijk in de dagelijkse praktijk zijn in te passen, maakt dit boek tot een ideale cursus mindful ouderschap.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.