Categorieën
Libris

Mijn tante en mijn oom die wonen in een eikenboom

Mijn tante en mijn oom die wonen in een eikenboom 9789045129051
Koop online het boek Mijn tante en mijn oom die wonen in een eikenboom. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 14.99. Mijn tante en mijn oom die wonen in een eikenboom heeft EAN 9789045129051 en is geschreven door Annie M.G. Schmidt.

Tante en oom wonen in een huis waar ieder kind van droomt: hoog in een eikenboom. Het uitzicht is prachtig mooi, er zijn geen buren die te veel lawaai maken, en je kunt er heerlijk spelen tussen de takken.

En is het dan niet gevaarlijk, zo’n huis hoog boven de grond? Ach welnee, de kinderwagen hangt veilig aan een tak, en van de kinderen valt er nooit één naar beneden. Laat dat maar aan Annie M.G. Schmidt over.

Met de fonkelnieuwe illustraties van Noëlle Smit wordt het klassieke versje van Annie M.G. Schmidt een onweerstaanbaar prentenboek, net als eerder Dikkertje Dap en M’n opa. Vol grappige details en verrassingen.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.