Categorieën
Libris

Mijn papa is het grootst

Mijn papa is het grootst 9789025771287
Koop online het boek Mijn papa is het grootst. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 16.99. Mijn papa is het grootst heeft EAN 9789025771287 en is geschreven door Henriette Boerendans.

'Mijn papa is het grootst' is een non-fictie prentenboek van Henriette Boerendans en bestaat uit ontroerend lieve zeefdrukken van dieren en hun ouders. Het gewei van een eland wordt wel 1,9 meter breed. In de enorme snavel van een pelikaan past zo'n 12 liter water. Een walrus weegt maar liefst 1900 kilo. En een giraf is soms meer dan 6 meter lang. De kinderen van deze dieren weten zeker dat hun papa het grootst is. Maar dan hebben ze de máma van de blauwe vinvis nog niet gezien! Met prachtige zeefdrukken verbeeldt Henriette Boerendans alle uithoeken van het dierenrijk.
Mijn papa is het grootst is een non-fictieboek dat als een prentenboek te lezen is. Het perfecte boek voor Vaderdag én lang daarna.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.