Categorie├źn
Libris

Mijn papa is fantastisch

Mijn papa is fantastisch 9789026160738
Koop online het boek Mijn papa is fantastisch. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 16.99. Mijn papa is fantastisch heeft EAN 9789026160738 en is geschreven door Roald Dahl ; Quentin Blake.

Mijn papa is slim en lief. Hij is groot als een reus en maakt me aan het schaterlachen met zijn grapjes. Ik weet zeker dat hij er altijd voor me zal zijn.

Dit hardkartonnen prentenboek met afgeronde hoeken is heerlijk om voor te lezen aan jonge kinderen. En omdat het een mooie ode aan papa's is, vormt Mijn papa is fantastisch uiteraard ook een prachtgeschenk voor jonge vaders.

Gebaseerd op de personages uit de boeken van Roald Dahl en met kleurrijke illustraties van Quentin Blake.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.