Categorie├źn
Libris

Mijn nazi-opa

Mijn nazi-opa 9789038805719
Koop online het boek Mijn nazi-opa. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 21.99. Mijn nazi-opa heeft EAN 9789038805719 en is geschreven door Sunny Bergman.

Sunny Bergman heeft haar grootvader nooit gekend: haar vader Richard is verwekt in Duitsland tijdens de Tweede Wereldoorlog door een man die actief deelnam aan de Jodenvervolging en niets van zijn zoon wilde weten. Nu haar vader op de leeftijd is gekomen dat hij mantelzorg nodig heeft is het voor Sunny tijd om het duistere verleden van haar grootvader te onderzoeken. Wie was die man die haar grootmoeder verkrachtte en heeft dat familieschandaal invloed gehad op Sunny’s strijdvaardigheid en onuitputtelijke drang naar gelijkwaardigheid? Wat voor effect hebben de trauma’s van haar voorouders op het heden, op haar leven en op dat van Sunny’s kinderen?
Op geestige, moedige en intelligente wijze onderzoekt Sunny Bergman in Mijn nazi-opa haar pijnlijke verleden en de invloed van intergenerationeel trauma op relaties en het ouderschap.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.