Categorie├źn
Libris

Mijn familie, jouw familie

Mijn familie, jouw familie 9789044837995
Koop online het boek Mijn familie, jouw familie. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 18.95. Mijn familie, jouw familie heeft EAN 9789044837995 en is geschreven door Pauline Oud.

In dit boek maken kinderen op een heldere en interactieve manier kennis met familie en relaties. Voor kinderen vanaf 3 jaar.
Ook kinderen hebben vaak kriebels in hun buik. Als ze hun eigen lichaam leren kennen, als ze voor het eerst verliefd worden, of als ze intimiteit en seksualiteit ontdekken. Dat is heel natuurlijk. Kriebels in je buik maakt thema's zoals het eigen lichaam, voortplanting, weerbaarheid en zelfvertrouwen, emoties, familie en relaties bespreekbaar met op maat gemaakte boeken. Kinderen groeien op en Kriebels in je buik groeit met hen mee. Wat een fijn gevoel.
Je mama, papa, broertjes en zusjes zijn je familie. Opa's, oma's, tantes en ooms: ze horen bij jou en maken je blij. Misschien woon je soms bij mama en soms bij papa. Misschien heb je twee mama's of woon je bij oma. Elke familie is anders!

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.