Categorieën
Libris

Met Dikkie Dik het jaar door

Met Dikkie Dik het jaar door 9789025759810
Koop online het boek Met Dikkie Dik het jaar door. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 14.99. Met Dikkie Dik het jaar door heeft EAN 9789025759810 en is geschreven door Jet Boeke.

'Met Dikkie Dik het jaar door' is het eerste magneetboek van Dikkie Dik. Ontdek de vier seizoenen met Dikkie Dik en zijn vriendjes!

Dikkie Dik en zijn vriendjes ontdekken de vier seizoenen. Op de prachtig geïllustreerde magnetische bladzijden van 'Met Dikkie Dik het jaar door' kunnen kinderen met de magneetjes hun eigen Dikkie Dik-verhaal bedenken: in de lente, de zomer, de herfst en de winter.

Bij dit magneetboek zitten 24 gekleurde magneten en een handig hersluitbaar opbergvak. Om lekker samen te lezen – en te spelen! Voor kinderen vanaf 3 jaar.

Jet Boeke maakte haar eerste Dikkie Dik-prentenboek in 1978, voor het televisieprogramma 'Sesamstraat'. Sindsdien heeft de oranje kater de harten van peuters, kleuters én hun ouders gestolen en is hij niet meer weg te denken uit de Nederlandse cultuur. Van de boeken zijn inmiddels miljoenen exemplaren verkocht.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.